Uzun zamandır bloguma bir şeyler yazamıyordum. Kısmet bu geceyeymiş. Bloguma göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı herkese tüm samimiyetimle teşekkür ederim. İnternetten para kazanmak hakkında bildiklerimi merak ettiklerinizi sizlerinde yardımı ile cevaplandırmaya devam ediyorum.

Uyarının Sebebi

Bana mail atan internetten para kazanmak isteyen arkadaşların bir kısmı maalesef internetten para kazanmak işinin basit olduğunu ve hemen internetten para kazanacağını düşünerek satış ortaklığına girmek istediklerini anlatıyor. Fakat bu tarzda düşünüp satış ortaklığına giren kişilerden de duyduğum bir sitem var “Satış ortaklığının bu kadar zor olduğunu bilseydim  kesinlikle girmezdim

Ben de bugün bu konu ile alakalı uyarı niteliğinde bir makale yazmak istedim.

Satış Ortaklığı Basit…(!)

Malasef hayatın hiçbir kısmında kolay para kazanma diye bir şey mümkün değil. Şayet gerçekten kolayca para kazandıran bir meslek iş olsa, mutlaka herkes o mesleğin peşinden koşar ve o işi yapardı. Muhakkak her işin zorlukları ve farklılıkları var. Satış ortaklığının da zorlukları ve farklılıkları bulunmakta.

Bence internetten para kazanmak denince insanın aklına hiç para harcamadan ve hiç çalışmadan emek vermeden kısa zamanda internetten para kazanacağı geliyor. Üzülerek söylüyorum ki piyasada satış ortaklığını anlatan web site ve reklamların insanların internetten para kazanma güdüsünü istismar ettikleri için bu tarz bir yargı var. Ancak gerçekler çok daha acı. Bu sebeple internetten para kazanma işinin aslını astarını iyi öğrenerek, satış ortaklığını yapıp yapamayacağınıza kendi içinizde karar vermeniz anlamanız gereklidir.

- Öncelikle şayet internette araştırma, öğrenme, kendini yenileme, sıkı rekabet, rakip analizi, sürekli yatırım, işiniz üzerinde düşünme, farklı içerikler üretme gibi zorluklarla mücadele etmeyecekseniz, internetten para kazanmak yani satış ortaklığı size göre değil.

- Çok hızlı sonuç alamadığınızda pes etme yılma, vakit ayıramama, iş üstünde uzun bir hedef gözetmeme, işin inceliklerine hakim olamama gibi olumsuz düşüncelere sahipseniz, internetten para kazanmak için boşuna uğraşmayın.

- İnternetten para kazanmakdaki amacınız internet girişimciliği, kendi işini kurma ve yönetme, yeni ekonomik düzenin yararlarını anlama ve bunlardan faydalanma, risk alma gibi gayelere yer yoksa, satış ortaklığı işini yapmayın.

Satış Ortaklığı İşinde Başarının Sırrı Ne ?

Hayatta her şeyin sırrı klasik olan bir cümlede saklıdır "Kazanmak için çalışmak gerekli" Hayatın gerçekleri klasikleşmiştir fakat insanlar genelde eğlence odaklı kültür içerisinde olduklarından bu durumu düşünecek vakit bulamazlar. Bu sebeple yapacağınız işin inceliklerini püf noktalarını öğrenmek ve uygulamada tatbik ederek yarar zarar analizini yapmak başarının satış ortaklığı işinde sırrını oluşturur.

Satış Ortaklığının Geleceği 

İnternetten para kazanmak isteyen kişilere bir çok bilgi ve tecrübe kazandıracak olan satış ortaklığı sistemi internet sahasında daha büyük işlere başlamanız için size ufuk bilgi ve tecrübe kazandıracak. Bunun nedeni satış ortaklığının insana alttaki bilgileri öğrenmeye zorlamasıdır.

- Webmasterlık : WordPress yada Joomla gibi içerik yönetim sistemlerinin (CMS) kullanımı, site kurulumu yönetimi ve sitenin pazarlanması.

- SEO : İnternetteki farklı sitelerle rekabet, web üzerinde popülerlik kazanma.

- SEM : Daha çok kullanıcıya kısa zamanda ulaşabilmek için internet reklamcılığı.

- Pazarlama : Her türlü pazarlama stratejilerine uyumluluk. Sosyal medya, e-mail, mobil, içerik, niş, viral pazarlama vb.

- Google Uygulamaları : Analytics, Adwords, Web Master, Driver gibi Google firmasının sağladığı önemli programların etkin kullanımı.

Yukarıda anlattıklarım kesinlikle gözünüzü korkutmasın. Şayet korkuttuysa kendinizi internetten para kazanmak sektörüne girmek için yeniden test edin değerlendirin. Girilecek yolda yukarıdakiler hemen hepsi birden değil, yavaş yavaş adım adım öğrenilecek. Hatta zamanla daha fazlasını öğrenmeye kendinizi adayacaksınız diyebilirim. Zaten bütüm bunları GooMass danda öğrenebilirsiniz...


0 yorum :

Yorum Gönder


 
GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti Bulmacanın Kayıp Parçası Mı ? © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top